The best way to learn is to do

Academy 2022

Academy 2022

Wil je graag als Junior Online Marketing Consultant aan de slag bij Abovo Maxlead? Begin volgend jaar gaat alweer de negende Abovo Maxlead Academy van start, een opleidingsprogramma voor talentvolle, jonge online marketeers. Je wordt in een intensief opleidingstraject van 6 maanden on-the-job opgeleid tot volwaardig online marketing consultant.

Het trainingsprogramma bestaat uit een breed aanbod van online trainingen en workshops gegeven door ervaren consultants binnen Abovo Maxlead. Heb jij al enige ervaring in online marketing, maar leer je in je huidige omgeving niet snel genoeg? Lees dan verder over wat de Academy voor jou kan betekenen!

Wij zoeken nieuwe online helden voor de Abovo Maxlead Academy 2022

Jij hebt een sterke passie voor online marketing. Je hebt al enige ervaring in het managen van Ads campagnes of de kneepjes van SEO maar in je huidige omgeving leer je niet snel genoeg om dit vak echt verder meester te worden. Leren door zelf te ontdekken is jou niet vreemd. Je tackelt problemen door het naadje van de kous te willen weten. Je hebt aantoonbaar een stevig doorzettingsvermogen, wat ook in een ander gebied kan zijn dan online marketing. Je bent erachter gekomen dat kennis vergaren en delen een must is in deze snel innoverende markt.

Wat is de Abovo Maxlead Academy dan?

Wij hebben ontdekt dat leren en groeien in een team veel meer vruchten afwerpt dan alleen. Daarom bieden we jou een leertraject van 6 maanden aan in een groep van ongeveer 5 personen die samen met jou starten. Je wordt on the job getraind, krijgt opleidingen en wordt nauw begeleid door je eigen mentor. Je gaat zo snel mogelijk zelfstandig met je eigen klanten en campagnes aan de slag. Afhankelijk van je ervaring is dat al na enkele maanden, maar we bouwen je klantenportefeuille langzaam op, zodat deze goed aansluit bij jouw learning curve. Om elkaar en de Abovo Maxlead diensten beter te leren kennen, bouwen we ook ruimte in voor een groepsopdracht waar je 1 dag per week aan werkt.

Hoe lang duurt de Academy?

De Academy duurt 6 maanden. De eerste 3 maanden zijn gefocust op vakkennis opdoen en zoveel mogelijk leren van onze klanten, je collega’s en je mentor. Ontdekken waar jouw passie echt ligt binnen Paid Search, Programmatic Marketing of het dynamische SEO-vakgebied. De tweede 3 maanden zullen meer gericht zijn op het inzetten van jouw kennis bij klanten en het uitbouwen van je eigen klantenportefeuille.

Waar word je voor opgeleid?

Het online vakgebied is veelomvattend en we leiden je op tot een volwaardige online marketing consultant. Het is onze ervaring dat je eerst een goede specialist wilt worden in je eigen vakgebied en om je zelfvertrouwen uit te bouwen. Daarna kijken we samen welke ontwikkeling en carrièrepad het beste bij je past. Onze online marketing consultants zijn gespecialiseerd in:

  • Paid advertising (Google Ads, Microsoft Ads, Programmatic Display, DV360, Facebook Ads, LinkedIn Ads, Snapchat Ads)
  • Owned media (SEO-vakgebieden: Techniek, Content, Linkbuilding, Social)
  • Webanalytics
  • Marketing automation en online lead management
  • Online media planning

Een soort stage dus? Nee, absoluut niet!

Je bent vanaf dag 1 een volwaardige collega waarin wij volledig gaan investeren. Je maakt deel uit van een team van 75 digitale consultants en specialisten en werkt afhankelijk van je woonplaats in Oegstgeest of Hoorn. Je krijgt een 6 maanden contract met een salaris en arbeidsvoorwaarden die horen bij jouw werkervaring.

En na de Academy?

Na 6 maanden ben je op weg naar je eigen klantenportefeuille. We bespreken samen hoe jij je de komende jaren kunt ontwikkelen in jouw vakgebied en welke andere doelen je daarnaast vakinhoudelijk of persoonlijk wilt stellen. Misschien wil je wel een nieuwe dienst op de kaart zetten of ontdek je dat jouw passie eigenlijk ligt bij de mensen en kan je niet wachten om je eigen klant teams te inspireren op weg naar de beste oplossingen voor onze klanten.

Aanmelden voor de abovo Maxlead Academy 2022

Ben jij geïnteresseerd in de Academy? Stuur ons dan een mail met je CV, zodat we een beeld hebben van jou en je ervaring. Je kunt mailen naar jobs@www2.maxlead.com of meer informatie aanvragen bij Petra de Waal.

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier

Reach your full potential

KEURMERK TALENTONTWIKKELING

Digital talent ontwikkelt zich het beste bij Maxlead! In 2019 en 2020 kwam Maxlead als beste digital marketing agency uit de bus bij het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling. Dit keurmerk laat werkgevers zien hoe zij scoren op talentontwikkeling en biedt potentiële werknemers inzicht in de vraag: ‘Waar groei jij het snelst?’.