Even voorstellen: de Maxlead Academy 2018

blog

Maxlead heeft zijn client teams versterkt met nieuw online talent. Begin april is alweer voor de vijfde keer de Maxlead Academy begonnen, waarin 6 online consultants zich on-the-job verder verdiepen in hun eigen vakgebied. Daar zijn we erg trots op en dus de hoogste tijd om deze toppers aan jullie voor te stellen:

René is een sportieve hipster uit Noordwijk, die zich na twee jaar bij een Amsterdams bureau, nu bij Maxlead gaat verdiepen in display marketing. Manon is de eerste van vier Rotterdammers in onze nieuwe Academy crew. Ze heeft SEA en SEO ervaring opgedaan bij een leverancier van e-commerce software, houdt erg van reizen en sporten en is in haar vrije tijd actief voor Vluchtelingenwerk. Maurits, ook uit Rotterdam, heeft ruime ervaring opgedaan als employer branding marketeer bij een bureau uit Rotterdam. Bij Maxlead gaat Maurits zich verder verdiepen in display marketing. Marisse, ook uit Rotterdam, is een paar jaar verantwoordelijk geweest voor de content en social strategie van een groot Nederlands weekblad voor vrouwen. Bij Maxlead is ze inmiddels al een vaste waarde in het content team en daarnaast blogt ze graag over leuke hotspots. Adilio, onze laatste Rotterdamse versterking, gaat zijn SEO ervaring, opgedaan bij een grote datingsite, inzetten bij Maxlead. Als Adilio niet werkt, is hij zeker in de sportschool of op de dansvloer te vinden. Tot slot komt Mike uit Valkenburg ons social team versterken. Mike heeft zijn online ervaring opgedaan bij een groot hotel in Noordwijk en een leverancier van horeca-apparatuur. Mike voetbalt graag en past prima in onze sportieve Maxlead familie.

René, Manon, Maurits, Marisse, Adilio en Mike (v.l.n.r. op de foto) doorlopen de komende maanden het trainingsprogramma waarin we onze klanten en eigen mensen samen opleiden. Ben je geïnteresseerd in de Academy of het trainingsprogramma? Stuur dan even een mailtje naar academy@www2.maxlead.com.

Erik Jan Reijenga

COO

We helpen je graag!

HEB JE VRAGEN

MEER UPDATES