Marketplaces – place to be?

blog

Wil jij als onderneming of merk je bereikbaarheid, je zichtbaarheid, je volume en potentiële omzet verhogen? Het klinkt als muziek in de oren. Marketplaces is the place to be! Steeds meer consumenten brengen uren door op zo’n online marktplaats. Het kiezen voor het gemak van een online marketplace brengt vele voordelen met zich mee, je doelgroep kan gemakkelijk je producten vinden en snel en simpel vergelijken met talloze producten in het assortiment.

De aandacht van je nieuwe of specifieke doelgroep aantrekken of meer verkoop genereren is allemaal mogelijk door te kiezen voor een online marktplaats. Voordat je hieraan begint, is het uiterst belangrijk om een vooropgestelde doelstelling te bepalen, zodat jij als onderneming of merk de juiste marketplace kan kiezen, van generieke (Bol.com), specifieke (Takeaway) tot gesloten marketplaces (Wehkamp). Of heeft je onderneming internationale ambities? Dan zijn crossborder marketplaces als Amazon een voortreffelijk kanaal.

Wil jij meer weten over waarom het gebruik van een marketplace een belangrijke touchpoint is in een omnichannel strategie? Fabianne vertelt je graag meer over! Lees het volledige artikel in de tweede editie van ons Omnichannelmagazine hier

Carlijn de Graef

New Business & Strategy

We helpen je graag!

HEB JE VRAGEN

MEER UPDATES