Whitepaper: De toekomst van internationale online B2B marketing

blog

Is de internationale business-to-business markt uw speelveld? Dan heeft uw bedrijf in de afgelopen 5 jaar waarschijnlijk een radicale ommekeer meegemaakt. Door de groeiende invloed van het internet speelt 70% van de B2B buyer journey zich nu online en anoniem af. Dat was 5 jaar geleden nog maar 30%.  In dit gratis whitepaper ontdekt u hoe 4 belangrijke trends in online B2B marketing groot effect hebben op uw business. Het tweede deel vertelt hoe u als marketing manager met behulp van inbound marketingtechnieken weer grip krijgt op leads en klanten in hun buyer journey. Download hier nu de whitepaper ‘De toekomst van internationale online B2B marketing’


We zien dat de traditionele salesorganisatie de greep op deze markt aan het verliezen is. Bovendien is er een nieuwe generatie buyers gekomen met een sterke online focus, die anders in de ‘wedstrijd’ staan. Ondernemingen die niet tijdig een adequate online marketingstrategie ontwikkelen, gaan het verliezen van slimme start-ups en concurrenten die wel tijdig het roer omgooien. Dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Gratis download: Sterk en inhoudelijk whitepaper

Dit 20-pagina tellend whitepaper legt uit hoe internationale marketing managers de regie kunnen terugnemen over het klantcontact in de totale buyer journey. Bedrijven die hierin succesvol zijn, werken volgens een nieuwe marketingstrategie: Inbound Marketing.

Inbound Marketing maakt marketing weer snel en spannend


Inbound marketing is een sterke pull marketingstrategie. Het doel is potentiële klanten al vroeg in hun journey te binden aan uw merk/product. Daar komt veel bij kijken. Buyer personas definiëren, een content marketingstrategie ontwikkelen, het marketing automation traject inrichten, continu online leads genereren en marketingdata verzamelen en analyseren. Maar eerst: het opzetten van een nieuwe marketing- & salesorganisatie met een sterke online focus.
Realiseer u dat data-analyse en interpretatie de drivers zijn die uw business laten groeien. Data-driven marketing is de toekomst, ook in B2B!

Wilt u meer weten?

Download hier nu de whitepaper ‘De toekomst van internationale online B2B marketing’

Carlijn de Graef

New Business & Strategy

We helpen je graag!

HEB JE VRAGEN

MEER UPDATES