Wij staan voor je klaar

blog

Wij houden het nieuws over het corona virus nauwlettend in de gaten en overleggen dagelijks over te nemen maatregelen. De gezondheid van onze collega’s en klanten staat hierbij voorop. Wij willen de continuïteit van onze dienstverlening blijven waarborgen.

Aanpassingen in marketingactiviteiten

We begrijpen dat de huidige maatregelen ook voor jouw merk of bedrijf zakelijk enorme impact kunnen hebben. Zeker in bepaalde branches is het nu extreem complex en uitdagend om te kunnen blijven ondernemen. Voor anderen is het juist belangrijk om je product of dienst goed kenbaar te maken of is het van belang om klanten snel op de hoogte te brengen van wat er binnen de organisatie speelt. De consument wil goed geïnformeerd worden en hierbij speelt online media een essentiële rol. Onze collega’s helpen je graag een juiste keuze te maken voor de inzet van online media en kanalen.

Na deze turbulente periode komt een moment van herstel. We zijn klaar om je daarin te helpen. Onze consultants helpen je waar nodig met vraagstukken zoals: welk moment is verstandig? Welke tone-of-voice past hierbij? Welk mechanisme zet uw doelgroep weer in beweging? Maar ook andere vraagstukken kunnen juist nu al samen opgepakt worden.

Wat betekent dit voor onze dienstverlening

We volgen het advies van het RIVM en het Ministerie. Dit betekent dat onze medewerkers met ingang van vrijdag 13 maart vanuit huis werken. Trainingen en evenementen die op ons kantoor voor de komende tijd gepland stonden, zijn tot nader order afgelast.

We blijven op onze reguliere tijden open en kunnen jou als klant helpen met al je vragen. Geplande fysieke meetings worden geannuleerd en  zoveel mogelijk voortgezet via conference calls (Google Hangout, Skype etc.). Wij blijven de ontwikkelingen volgen en mocht de situatie veranderen, stellen we je hiervan op de hoogte.

Wij voelen ons betrokken bij jouw commerciële, marketing- en communicatie uitdagingen. Door te helpen waar mogelijk hopen we er samen sterker uit te komen. Building Success Together.

Neem voor vragen contact op met jouw contactpersoon bij Maxlead of bel naar: 071 542 53 06

Erik Jan Reijenga

COO

We helpen je graag!

HEB JE VRAGEN

over ?

MEER UPDATES