Display Advertising

Met display en programmatic advertising kan je zeer effectief je merk(bekendheid) versterken maar ook sales of leads genereren.
We hebben als doel om ze effectief mogelijk impactvolle campagnes voor onze klanten neer te zetten. Op het juiste moment de juiste boodschap aan de doelgroep te laten zien, om ze tot actie over te laten gaan of impact te maken.
Om de campagnes goed in te richten die aansluiten aan jouw doelstellingen maken we gebruik van een marketing framework, See, Think, Do, Care.

See, Think, Do, Care


Een samenwerking met Maxlead betekent dat we het dialoog aan gaan en samen kijken hoe het framework ingezet kan worden. Van de doelstellingen, KPI’s en targeting tot een evaluatie. We helpen met het bepalen en uitvoeren van de display strategie als onderdeel van de totale (on- en offline) marketing mix. Dit zodat alle inzet naadloos op elkaar aansluit voor maximaal rendement.

Display Advertising toepassingen

Display advertising is een breed begrip voor verschillende soorten advertentievormen en manieren van inkoop:

  • Programmatic Marketing: het realtime bieden op specifieke advertentieposities aan een specifieke doelgroep of website. Maxlead doet dit met Real-Time Bidding (RTB) op display ruimte binnen Ad Exchanges. Lees hier meer over programmatic.
    Maxlead doet dit standaard met de DSP van Google: Display & Video 360.
  • Premium Display: inkoop rechtstreeks bij grote premium publishers voor gegarandeerde uitlevering.
  • Digitale outdoor: Programmatic marketing breidt zich steeds meer uit naar traditionele offline media. Out-of-home loopt daarbij voorop en we verwachten dat TV snel zal volgen.
  • Google Display Netwerk: het effectieve advertentienetwerk van Google waarbij er snel goede data-gedreven campagnes ingericht kunnen worden. Onder het GDN behoort de AdSense inventory, Gmail Ads en AdMob voor in-app advertising.
  • Retargeting: het opnieuw benaderen van consumenten met een boodschap afgestemd op het vertoonde gedrag. Google noemt dit Remarketing.
  • Video advertising: premium inkoop bij RTLXL of NPO of performance gerichte YouTube campagnes.
  • Online audio adverteren: audio spots inkoop bij digitale radio stations, bij Spotify, Deezer en anderen. Lees hier meer over audio adverteren.

Samenwerking

Onze programmatic-consultants hebben ervaring op verschillende netwerken en tools om display effectief in te kopen. Daarnaast houden we ervan om strategisch mee te denken over de online advertising inzet voor de hele See, Think, Do, Care marketing framework.
We hebben goede relaties met Google, Marketplaces en ook direct met publishers en faciliteren we ook de onderlinge contacten en samenwerkingen. Ons lokalisatie netwerk stelt ons in staat om jouw campagnes over vrijwel de gehele wereld in te zetten.
Toe aan een verbetering van branding of performance campagnes? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.