Digital Out Of Home

Out-Of-Home advertising is al jaren niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Posters, abri’s en billboards: het is verreweg de meest eenvoudige manier om een groot publiek te bereiken op veel verschillende plekken. De mogelijkheden zijn echter beperkt en de resultaten niet meetbaar. Daardoor is er in dit digitale tijdperk een nieuwe vorm ontstaan, namelijk Digital-Out-Of-Home (DOOH). Met DOOH zijn de mogelijkheden oneindig en ontstaat er veel ruimte voor creativiteit. Dit biedt kans om innovatieve campagnes in te zetten, waarin offline en online advertising samen worden gebracht.

Wat is DOOH?

Digital-Out-Of-Home, afgekort DOOH, is een vorm van buitenreclame die volledig gedigitaliseerd is. De uitingen van DOOH zijn daardoor zichtbaar op digitale schermen waar jouw doelgroep zich bevindt. Op die manier kun je dus ook je doelgroep bereiken wanneer zij offline of onderweg zijn. Wil je je doelgroep daarbij specifiek targeten op basis van locatie of het weer? Ook dat is mogelijk met DOOH. Zo kun je bijvoorbeeld op een specifiek evenement targeten of op een zonnige dag een bijbehorende advertentie laten zien. DOOH is ook perfect in te zetten in een remarketing strategie. Met behulp van DOOH kunnen namelijk personen opnieuw bereikt worden die in de buurt zijn geweest van een specifiek scherm, via bijvoorbeeld social of in app advertenties.
Zo kun je de boodschap van jouw campagne over meerdere kanalen uitdragen, zowel online als offline. Op die manier bereik je jouw doelgroep met relevante advertenties en spreek je hen op een creatieve manier aan!

Waarom zou je DOOH inzetten bij Maxlead?

Samen met Maxlead kun je DOOH inzetten en zo vertoond worden op een breed netwerk van digitale schermen in verschillende Europese landen. Het netwerk bestaat uit 4.000+ schermen en billboards op 2.000+ verschillende locaties. Hierbij kun je denken aan schermen op treinstations, luchthavens, winkelcentra, langs snelwegen en nog veel meer relevante plekken waar jouw doelgroep zich bevindt. Daarnaast kunnen wij DOOH inventory programmatic inkopen. Dit houdt in dat we beter kunnen bepalen waar de advertenties vertoond worden, hoeveel personen de uitingen te zien krijgen en de resultaten van de campagnes kunnen rapporteren.

Nieuwsgierig naar DOOH?

Wil je jouw doelgroep bereiken als zij onderweg zijn? Wil je graag online en offline kanalen met elkaar combineren voor jouw campagne? Dan is DOOH heel goed geschikt. Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee over de mogelijkheden van DOOH voor jouw campagnes!