Video Advertising

Online video consumptie neemt de afgelopen jaren steeds meer toe. En de advertentiemarkt van online video wordt steeds meer volwassen. Waar Youtube een trend zette met programmatic inkopen, volgen andere video publishers steeds meer. Denk bijvoorbeeld aan video’s op RTL XL, Mediahuis of andere platformen. De mogelijkheden en manieren van video inzet zijn zeer groot.

  • Hoge impact en efficiënt met jouw tv commercial
  • Doelgroepen zeer specifiek te bereiken of verschillende netwerken en met cookies
  • Mogelijkheid om video op alle ‘devices’ te vertonen

Inzet van video advertenties

Video advertising is het plaatsen van video ad’s voor, tijdens of na online video’s of andere content. Dit kan op vele netwerken waarbij Youtube een van de meest gebruikte is maar RTL XL, STER, Vice, TMG (Telegraaf Media Groep) verkrijgen een steeds groter aandeel in het programmatic landschap.
Online video inzet is vaak een verlengstuk van advertenties die op traditionele TV worden ingezet. Doordat de inzet laagdrempeliger is dan TV wordt het ook vaak ‘always on’ ingezet om continue de doelgroep te bereiken.

Online video bij Maxlead

Wanneer en hoe zet je video advertenties in? Wel eens van gehoord maar hoe werkt het?
Dat zijn vragen die we bij Maxlead geregeld krijgen. Hoe video ingezet wordt, is volledig afhankelijk van de doelstellingen maar ook de video content die beschikbaar is. Wij helpen je graag verder met het opzetten van jouw perfecte online video campagne die perfect aansluit op de totale mediamix. Neem contact op en binnen 1 werkdag kunnen we van start.