Campaign Manager

Campaign Manager (voorheen DoubleClick Campaign Manager) is het hart van de online media inkoop in de Google Marketing Platform. Het vereenvoudigt de manier waarop campagnes worden gevoerd, van mediaplanning tot de rapportage Alle inspanningen op gebied van digitale marketing gebeuren op één krachtig platform, waardoor u slimmer kunt werken, sneller kunt handelen en betere resultaten kunt behalen.
In Campaign manager worden alle onderdelen van een online marketing campagne beheerd: het inzetten van banners (trafficken), mediaplanning, attributie, kwaliteitsoptimalisatie en de uniforme reporting.
De opzet van rapportage structuren zijn vaak de basis van een Campaign Manager inrichting waarna een goede Floodlight tag implementatie essentieel is. Floodlight tags zijn de tags waarmee je data kunt vergaren van de doelgroepen die op jouw website komen. Hier kunnen vervolgens segmenten van worden gemaakt om verschillende (banner) creaties aan te tonen. Zo kun je altijd relevant blijven.
Campaign manager is de centrale plek van de reporting. Daarom is er een directe & naadloze integratie met Search ads 360, Display & Video 360 & Studio. Maar om een compleet beeld te krijgen van jouw website bezoekers is er een directe koppeling mogelijk met Google Analytics 360.
Kenmerken van Campaign Manager:

  • Uniforme insights, rapportages op 1 centrale plek
  • Naadloze integratie met de creatieve, analytische en programmatic producten
  • Toonaangevende fraudebescherming
  • Uitgebreide reporting mogelijkheden, zoals realtime dashboards, scheduled reporting & forecasting
  • Meer en beter zicht op jouw doelgroep

Maxlead heeft jarenlang ervaring in online advertising en werkt in partnership met klanten aan het behalen van hun overkoepelende doelstellingen. Transparantie is hierbij een kernwaarde. Ons jarenlange ervaring en toegewijde programmatic team zorgen ervoor dat we maximaal resultaat uit je campagnes kunnen halen.