Display & Video 360

Display & Video 360 is een Demand Side Platform (DSP) waarmee online media in te kopen is. Je kunt consumenten bereiken die altijd online zijn wanneer en waar het ertoe doet. Het is het platform om programmatic display campagnes in te kopen, maar biedt ook de mogelijkheid om op andere manieren in te kopen.
Met Display & Video 360 kun je inkopen op alle schermen en formaten en het geeft je de realtime insights die nodig zijn om een effectieve campagne in te zetten.

Met Display & Video 360 kan je zeer specifieke websites en publishers bereiken. Denk hierbij aan adverteren met video op NPO, RTLxl of BrandDeli netwerk. Maar u kunt nieuwe doelgroepen (of bestaande) bereiken aan de hand van kenmerken, bijvoorbeeld leeftijd, geslacht, locatie en nog veel meer. Daarnaast geeft Google slimme algoritmes op basis van data die automatisch beslissingen kunnen maken over de optimale biedingen die daar bij horen. Daarnaast beschikt Display & Video 360 over de opties om betere kwaliteit vertoningen in te kopen. Zo zijn er uitgebreide kwaliteits targeting mogelijkheden en het bieden op viewability behoort tot de mogelijkheden.
Display & Video is de plek waar de media ingekocht wordt en is onderdeel van Google Marketing Platform.
Kenmerken van Display & Video 360:

  • Zeer groot publisher en doelgroep bereik
  • Directe koppeling met Campaign Manager
  • Geavanceerde doelgroep targeting opties
  • Bieden op viewability
  • Uitgebreide biedingsmogelijkheden
  • Inzetten van vrijwel elk creatief formaat (rich media,video, native etc.)

Maxlead heeft jarenlang ervaring in online advertising en werkt in partnership met klanten aan het behalen van hun overkoepelende doelstellingen. Transparantie is hierbij een kernwaarde. Ons jarenlange ervaring en toegewijde programmatic team zorgen ervoor dat we maximaal resultaat uit uw campagnes kunnen halen.