Google Analytics 360 Suite

Maxlead is een Google Analytics 360 Suite reseller. De Google Analytics 360 Suite is een combinatie van tools die allen met elkaar verbonden zijn en samen een volledig beeld (360 graden) kunnen geven van de customer journeys van je doelgroepen.
Doordat Google de verschillende tools met elkaar heeft geïntegreerd in een overkoepelende 360 Suite kunnen analisten, marketeers en techneuten samenwerken in één Google pakket en de inzichten uit alle tools gemakkelijk met elkaar combineren. De 360 Suite kan als volgt worden weergegeven:

Analytics 360

Analytics 360 is de Premium variant van Universal Analytics. Dit is de tool waarin de data samenkomt en waarmee diepgaande analyses gemaakt kunnen worden. Dit is de pilaar en de centrale component waar alle tools op leunen en mee integreren.

Tag Manager 360

Tag Manager 360 is de tool die ervoor zorgt dat alle data verzameld wordt. Met deze tool kunnen we gemakkelijk zonder een developer de Google tools implementeren en specifieke acties op websites meten.

Optimize 360

Dit is de A/B en multivariate test tool van Google voor website personalisatie en conversieratio optimalisatie. Optimize 360 stelt marketeers in staat om meerdere versies van een website te testen zonder dat hier code voor hoeft te worden geschreven.

Data Studio 360

Data Studio 360 is een data visualisatie tool die de data uit alle 360 Suite tools integreert. Met Data Studio kun je eenvoudig en snel mooie data visualisaties maken en delen.

Attribution 360

Attribution 360 is een cross-channel attributie tool. Wat deze tool uniek maakt is dat de invloed van offline media, zoals TV campagnes, ook wordt meegenomen. Hierdoor krijgen marketeers inzicht in de totale marketing mix en de performance per kanaal, zowel online als offline.

Audience Center 360

Audience Center 360 is een Data Management Platform. Hierin worden alle Google databronnen gecombineerd zodat je de meest waardevolle doelgroepen kunt vinden, uit kunt breiden én kunt bereiken met het juiste bericht op het juiste moment. Hiernaast kun je met de kennis van de samenstelling van je doelgroep makkelijk nieuwe klanten vinden.