Search Ads 360

Search Ads 360 (voorheen DoubleClick Search) is onderdeel van het Google Marketing Platform. Met Search Ads 360 heb je de mogelijkheid om advertenties in te kopen op de meest populaire zoekmachines (Bing, Google, Yahoo, Baidu).
Search Ads 360 is de centrale plek waar search campagnes gemanaged kunnen worden en via één interface. Geavanceerde bid management en optimalisaties zijn mogelijk door over search engines heen u-variabelen te gebruiken. Hiermee kan je tijd minimaliseren om de campagnes te managen en daardoor de ROI verhogen. De data inzichten in de interface zijn real time zodat je in staat bent om campagnes beter te maken door smart bidding (automatiseren van biedingen). Dit kan door middel van regels of geautomatiseerde biedstrategieën.

Google Marketing Platform

En de naadloze integratie met het Google Marketing Platform zorgt ervoor dat media inkopers digitale campagnes kunnen managen en meten in één platform. Er is een directe koppeling met Campaign Manager en Google Analytics 360 en nog veel meer mogelijk.

Inventory Management Search Ads 360

Met inventory management ben je in staat om campagnes te managen vanuit een ‘inventory feed’. Zo ben je in staat om geautomatiseerd search campagnes op te zetten. Door een directe koppeling met de feed worden de advertenties geupdate. Zo heb je altijd de actuele prijs in de advertentie en ook alleen producten die op voorraad zijn.

Voordelen van Search Ads 360:

  • Versnellen van dagelijks terugkerende handelingen door middel van automated bidding, scheduling en automated ads
  • Mogelijkheid om jouw eigen metrics in te stellen (bijv marge), zodat je op basis hiervan ook regels kunt instellen
  • Het aansturen van meerdere zoekmachine campagnes campagnes vanuit één tool, waarbij je alle data op één plek hebt.
  • Uitgebreide reporting mogelijkheden, zoals realtime dashboards, scheduled reporting & forecasting
  • Meer en beter zicht op jouw doelgroep

Maxlead heeft jarenlang ervaring in online advertising en werkt in partnership met klanten aan het behalen van hun overkoepelende doelstellingen. Transparantie is hierbij een kernwaarde. Ons jarenlange ervaring en toegewijde search team zorgen ervoor dat we maximaal resultaat uit uw campagnes kunnen halen.