Inbound Marketing

Inbound marketing is de nieuwe online marketingstrategie voor B2B-bedrijven. Deze pull marketingstrategie stelt je in staat weer greep te krijgen op de buyer journey in de sterk veranderde online markt.
Sta je voor de beslissing om inbound marketing in te voeren in je bedrijf? Of ben je al bezig en zoek je een ervaren partner om je verder te helpen? Maxlead adviseert en helpt bedrijven bij het opzetten van inbound marketing, de uitvoering en de optimalisatie.

Voordelen van inbound marketing

  • Continue leadstroom naar de website
  • Meer greep op leads in de buyer journey
  • Inzicht in ROI van het marketingbudget
  • Optimaliseren van leadgeneratie op basis van data-analyse

Inbound marketing is een nieuwe strategie

Inbound marketing is een pull marketingstrategie waarmee je – structureel – online nieuwe leads genereert. Het doel is potentiële klanten al vroeg in hun buyer journey te binden aan jouw merk en product. Dit doe je door het aanbieden van relevante content en informatie die gericht is op jouw bezoeker. Vervolgens zorg je ervoor dat ze blijven terugkomen naar je website (lead nurturing) om uiteindelijk de deal met jouw bedrijf te sluiten.

In 5 stappen naar Inbound marketing

Om inbound marketing effectief in te richten, moet je andersom gaan denken. Niet welke boodschap je gaat pushen, maar met welke informatie je de websitebezoeker echt kunt helpen tijdens de buyer journey die hij doorloopt. Stel je toekomstige klant centraal in deze 5 stappen:

Download onze Whitepaper ‘De toekomst van internationale online B2B marketing’
Download de Engelse versie ‘The future of International Online B2B Marketing’
Lees meer over De 5 stappen voor een succesvolle B2B inbound marketingstrategie
Liever de Engelse versie? Inbound Marketing: 5 steps to a successful B2B inbound marketing strategy