Search Engine Advertising

Zoekmachine adverteren is bij uitstek geschikt om nieuwe leads en potentiële klanten te werven op het internet. De potentiële consument geeft zijn intentie duidelijk aan en geeft de kans aan een adverteerder om een relevante boodschap te tonen. Search advertising is dan ook ‘pull marketing’. Door advertenties boven of onder de gewone (organische) zoekresultaten in de zoekmachines te plaatsen wordt jouw business optimaal vindbaar voor de doelgroep die op zoek is naar jouw producten of diensten.

  • Meer online klanten en leads werven
  • Verkeer sturen naar je E-commerce shop of juist je fysieke winkel
  • Onderscheid jezelf in hoog-concurrerende markten met gepersonaliseerde Search advertenties
  • Balanceer het volume van investeringen met rendement voor maximale bedrijfswinst
  • Adverteren in Zoekmachines is de meest kostenefficiënte manier om bedrijfsdoelstellingen te realiseren

Maxlead staat midden in jouw marketing team en streeft naar een maximaal rendement op de investeringen in de SEA campagnes. Onze ervaren en gekwalificeerde SEA specialisten stemmen je campagne zo goed mogelijk af op je propositie en doelgroep. Daarnaast kijken wij kritisch naar je website én leadmanagement proces om zoveel mogelijk succes uit de gehele sales cycle te halen. Alle activiteiten binnen de campagnes worden voortdurend gemeten, getest en geoptimaliseerd voor een beter resultaat.

Automatisering van SEA campagnes

Maxlead bedenkt slimme oplossingen en werkt met innovatieve tooling om zo effectief mogelijk te kunnen zijn. We automatiseren de werkzaamheden die zich daarvoor lenen zodat onze mensen hun sterktes kunnen benutten. Zo is er ruimte voor kritische evaluaties en overleg bij u on-site.
Waar mogelijk laten we het management van de biedingen over aan algoritmes. We hebben eigen software ontwikkeld om rapportages te maken, we checken continu de validiteit van bestemmings URLs en we draaien Scripts om de kwaliteit van de campagnes te monitoren. We automatiseren campagne management met best-in-class tooling en ontwikkelen dit door voor specifieke klantcases. Ondersteund door technologie kunnen de Maxlead consultants de doelstellingen van onze klanten realiseren!

Samenwerking in Search

Onze SEA-consultants werken graag bij onze klanten op kantoor, maar geven ook webinars en trainingen, zodat je zelf de kennis in huis kunt halen. We hebben goede relaties met Google en Bing en faciliteren de onderlinge contacten en samenwerkingen. Ons lokalisatie netwerk stelt ons in staat om jouw campagnes over vrijwel de gehele wereld in te zetten.
Toe aan een verbetering van je Search strategie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.