Search Engine Optimisation

Bezoekers die jouw website vinden in de zoekresultaten van Google, Bing of een andere zoekmachine zijn specifiek op zoek naar iets waar jij je in specialiseert. Belangrijk dus om hierin te investeren en meer rendement uit jouw website te halen. Maar hoe zorg je dat zoekmachines jouw website tonen op posities waar je goed vindbaar bent? En dat bezoekers ook nog eens een aankoop of andere transactie doen op jouw website?

360° SEO

Ons team van gedreven SEO-consultants maakt zich hard voor jouw vindbaarheid en conversie. We kijken naar de sitestructuur en autoriteit van jouw website; we onderzoeken de techniek en content, de gebruiksvriendelijkheid, en helpen je bovendien bij het vindbaar maken van (smartphone) applicaties.
Onze werkwijze is pragmatisch: waar halen we snel het juiste resultaat? Dat pakken we dan meteen op. Maar ook op lange termijn denken we met je mee. De Maxlead SEO-strategie is duurzaam: zoekmachines veranderen hun werkwijze namelijk dagelijks, en wij houden de vinger aan de pols, zodat jouw website ook over een paar jaar SEO-proof is.

Onze kennis overdragen

Onze SEO-consultants werken graag bij onze klanten op kantoor, maar geven ook workshops en trainingen, zodat je zelf de kennis in huis kunt halen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen je graag bij het ontdekken van nieuwe kansen en het verhogen van je omzet via Google, Bing, Yahoo en alle andere zoekmachines.
Wil je weten wat al die SEO-termen betekenen? Check dan onze SEO-kennisbank.