Content en SEO

Wie door zoekmachines getoond wil worden, moet investeren in goede content. Content is een van de grote pijlers in SEO. Het is de tekst op je website, maar ook SEO-elementen als title tags, meta descriptions en alt-tags. Maxlead kijkt op welke punten we jouw website kunnen optimaliseren voor SEO.  Naast het helpen bij het goed vindbaar maken van jouw teksten, richten we ons ook op afbeeldingen en video’s.

Trefwoordenonderzoek

Om je doelgroep aan te spreken, moet je weten hoe je doelgroep denkt. ‘If you wish to persuade me, you must think my thoughts, feel my feelings, and speak my words,’ aldus Marcus Tullius Cicero. Met behulp van verschillende tools en onze ervaring onderzoeken wij hoe je doelgroep denkt en waarop deze zoekt. We zorgen dat je de juiste bewoording gebruikt op je website en in de SEO-elementen, zodat jij op de juiste zoektermen wordt getoond.

Concurrentieonderzoek en Share of Voice

Goed beslagen ten ijs komen is belangrijk om jouw SEO-strategie succesvol te maken. Met een online concurrentieonderzoek of Share of Voice zoekt Maxlead uit welke (online) concurrenten je hebt, op welke onderwerpen zij zich richten en hoe ze het doen in Google. We brengen jouw marktaandeel in kaart, onderzoeken je kansen en quick wins, en kijken ook op welke topics je misschien niet moet richten.

Content ondersteuning

Maxlead levert een totaaloplossing voor het optimaliseren van de teksten op jouw website; van categorie- en productteksten voor webshops, tot informatieve content binnen B2B platformen, van vestigingenpagina’s tot blogartikelen tot volledig uitgewerkte contentstrategieën.