Technische SEO

Techniek is een van de belangrijkste pijlers in SEO. als je technisch de zaken niet op orde hebt, kunnen zoekmachines, en dus je bezoekers, jouw website niet vinden. Belangrijk dus dat je alles technisch goed op orde hebt. Maxlead kan jouw website technisch optimaliseren, maar is ook een nuttige schakel tussen jou en jouw developer.

Sitespeed optimalisatie (website performance optimisation)

Een snelle website is niet alleen prettig voor je bezoeker, ook zoekmachines vinden het belangrijk. Duurt het lang voor een pagina is geladen? Dan kan je klant besluiten zijn bezoek aan jouw website af te breken. Daarnaast wegen sitespeed en pagespeed mee in het waardeoordeel van Google. Hoe sneller jouw website, hoe beter. Bekijk hier wat we aanbieden aan WPO diensten.

Website-migratie

De migratie, of verhuizing, van een website mag je niet onderschatten. Als je een migratieproject niet juist uitvoert, kun je veel verkeer en conversies verliezen. Een goede voorbereiding is hier echt het halve werk. Maxlead helpt je bij het verhuizen van website. Dat kan van http naar https zijn, of je oude website verhuizen naar een compleet nieuw domein. Ook een nieuw CMS kan een effect op het organisch verkeer. Lees hier meer over website-migraties.

Begeleiding nieuwe website

Het bouwen van een nieuwe website is een uitgelezen kans om deze tegelijkertijd zoekmachinevriendelijk in te richten. Dit bespaart je veel tijd en geld. Maxlead fungeert als adviserende partij tijdens de bouw van de website. Ons team van SEO-specialisten houdt zich dagelijks bezig met organische vindbaarheid en zoekmachinevriendelijke websites. Zij weten exact waar valkuilen zitten en hoe je deze vermijdt. Maxlead beschikt over de expertise om jou te helpen met het communiceren met website-bouwers. En er uiteraard voor te zorgen dat jouw nieuwe website goed wordt getoond in de zoekresultaten van (bijvoorbeeld) Google.
Door de SEO-specialisten van Maxlead aan te haken bij de bouw van een nieuwe website, weet je zeker dat je optimaal gebruik maakt van de kennis van alle partijen.

Wat kun je van Maxlead verwachten bij de bouw van een nieuwe website?

  • Het ontwerpen van de hiërarchische structuur van de website
  • Het ontwerpen van een optimale URL-structuur
  • Het beoordelen van templates (ontwerpen)
  • Het in kaart brengen van wensen en eisen om het Content Management Systeem (CMS) goed in te richten
  • Uitwerken van een correct migratieplan zodat opgebouwde autoriteit niet verloren gaat
  • Checks op een goede implementatie vóór en na livegang