Facebook advertising

Facebook adverteren is heel gericht adverteren aan de doelgroep. Geen enkel ander platform kan zo specifiek de doelgroep bereiken als Facebook. Gespecialiseerde Facebook marketeers zetten succesvolle nationale en internationale Facebook campagnes voor jou op in onze business manager. Met 1,71 miljard gebruikers wereldwijd en 9,6 Nederlanders is Facebook nog steeds het meest gebruikte Social Media platform.

  • Super doelgericht adverteren
  • Veel verschillende advertentie mogelijkheden
  • Geschikt voor zowel branding als sales of leadgeneratie

Doelstellingen en targeting op Facebook

Facebook ads zijn geschikt voor de meeste bedrijven en organisaties. Van tevoren bepalen we samen met de klant de doelstellingen van de Facebook ads en zorgen we ervoor dat we het goed kunnen meten in Google Analytics en in de advertising omgeving zelf. Op basis van de data kunnen we snel zien welke soorten ads wel of niet werken en kunnen we snel schakelen. We kunnen mensen met hele specifieke interesses bereiken, in combinatie met bijvoorbeeld locatie en demografische kenmerken. Ook kunnen we de bezoekers van de website opnieuw benaderen. Email lijsten kunnen worden geïmporteerd om gericht klanten te benaderen of uit te sluiten. Productfeeds kunnen worden geïmporteerd om dynamische productads te tonen.

De kracht van Facebook advertising

Maxlead gelooft in de kracht van Facebook advertising en heeft al voor veel klanten succesvolle nationale én internationale Facebook campagnes opgezet. Wij hebben ervaring met Facebook advertising en managen de advertenties vanuit onze business account. We testen met verschillende advertentietypes, afbeeldingen en tekst. Wij begeleiden het hele project van idee tot uitvoering en rapportage, waarbij nauw contact met onze klanten over de voortgang altijd voorop staat.