LinkedIn advertising

LinkedIn is het grootste sociale netwerk van professioneel Nederland. Met 5,3 miljoen geregistreerde gebruikers in Nederland wordt LinkedIn naar hartenlust gebruikt door werkzoekenden, werkgevers en de zakelijke sector. Wereldwijd zijn er bijna 350 miljoen gebruikers. Benieuwd hoe je hier als adverteerder op in kan spelen? Vraag het onze LinkedIn experts!

  • Specifieke targeting van functieomschrijving tot aantal jaren werkervaring
  • Goed rendement binnen zakelijke doelgroep ten opzichte van andere online kanalen
  • Geschikt voor naamsbekendheid, kandidaten- en leadwerving

Hoe haal je het meest uit LinkedIn advertising

Binnen de zakelijk markt is LinkedIn advertising een waardevol kanaal dat niet mag ontbreken. Het draagt bij aan directe resultaten, maar is ook een belangrijke schakel in de zakelijke Customer Journey. Samen met onze LinkedIn Experts bepalen we de doelstellingen en doelgroep en wordt er een vertaling gemaakt naar een effectieve campagne. LinkedIn biedt een tal van mogelijkheden om mensen binnen bedrijven of branches, met specifieke vaardigheden, werkervaring en opleidingsniveau’s te bereiken. In het geval van lead- of kandidaatwerving houdt het proces natuurlijk nog niet op. Vraag naar de mogelijkheden om via ons eigen ontwikkelde Maxlead Manager software jouw lead tot klant of kandidaat proces te tracken en te koppelen aan je online marketingactiviteiten. Hierdoor komt de waarde van je Linkedin-investering nog meer tot zijn recht.

Toegevoegde waarde van LinkedIn advertising

LinkedIn advertising wordt ingezet via de LinkedIn Campaign Manager. Hiermee kunnen we direct advertenties inkopen zonder een minimaal vereiste budgetbesteding. Hierbij wordt gebruik gemaakt van tekstadvertenties in de rechter kolom of de sponsored content binnen de LinkedIn newsfeed. Maxlead werkt nauw samen met nationale en internationale klanten om het beste resultaat uit de LinkedIn campagnes te halen.