We work with you, not for you

Channels & Traffic

Channels & Traffic

SEARCH ENGINE OPTIMISATION

SEO is constant in ontwikkeling. Google voert de ene na de andere update uit met als doel het tonen van steeds relevantere resultaten aan de gebruiker. Wij helpen je met de optimalisatie van de website zodat ook jouw website het waard is om gevonden te worden.

SEARCH ENGINE ADVERTISING

Zoekmachine adverteren is bij uitstek geschikt om nieuwe leads en potentiƫle klanten te werven op het internet. Maxlead staat midden in jouw marketing team en streeft naar een maximaal rendement op de investeringen in de SEA campagnes.

SOCIAL MEDIA

Social Media kunnen doelgericht en heel specifiek worden ingezet om de doelgroep te bereiken in de verschillende fases van de customer journey. Maxleads Social Media consultants adviseren en voeren de social campagnes op verschillende kanalen uit.

DISPLAY

Maxleads Display consultants adviseren je over de juiste inzet van Display campagnes. Samen kijken we naar de beste kanalen en toepassingen voor Display ads en werken we samen met partners om de ROI uit jouw Display campagnes te optimaliseren.

GOOGLE MARKETING PLATFORM

Google Marketing Platform is de centrale plek voor alle marketing technologie van Google. Een volledige integratie van de huidige oplossingen met consistente namen en tegelijkertijd de plek voor nieuwe producten en oplossingen.

Sander Valkonet

Head of Display

We helpen je graag!

HEB JE VRAGEN OVER

Channels & Traffic?

CASES CHANNELS & TRAFFIC