We work with you, not for you

Marketing & Strategy

Marketing & Strategy

STRATEGIE

Een (online) strategie is nodig om je bedrijfsdoelstellingen te behalen. Bij Maxlead adviseren we marketing managers op strategisch niveau en weten we uit ervaring dat een (online) strategie essentieel is om je langere termijn doelen te bereiken.

DOELGROEPEN & PERSONA'S

Je potentiële klant is een mens die beslist vanuit emotie en ratio. Om potentiële klanten beter te begrijpen, beseffen steeds meer bedrijven dat ze moeten werken met duidelijk gedefinieerde doelgroepen en persona’s. Deze helpen bij het bepalen van je online marketingstrategie.

CONCEPTING

In dit tijdperk waar informatie 24/7 tot de beschikking is, wil je dat jouw boodschap eruit springt. Een campagne met een impactvol concept helpt je hierbij.

CONTENT MARKETING

Wil je jouw doelgroep bereiken? Dan is Content Marketing van essentieel belang. Of het nu voor branding, conversie of engagement betreft, Maxlead helpt jou met het inzetten van een contentmarketingstrategie, en het ontwikkelen en verspreiden van die content.

 

MARKETING AUTOMATION

Marketing Automation helpt je om van anonieme website bezoekers tot gekwalificeerde leads te komen. Door de juiste content op het juiste moment aan te bieden helpen we de bezoekers verder in hun beslissingsproces.

Carlijn de Graef

New Business & Strategy

We helpen je graag!

HEB JE VRAGEN OVER

Marketing & Strategy?

CASES MARKETING & STRATEGY