We work with you, not for you

Omnichannel Marketing

Omnichannel Marketing

Omnichannel in een 1,5 meter economie.

Covid-19 en de impact op winkelgedrag

In deze hectische tijden met de komst van Covid-19 zijn veel vanzelfsprekendheden opeens onzeker geworden. Zorgen over gezondheid maar ook de impact op werksituaties zijn aan de orde van de dag.

De steeds veranderende maatregelen van de overheid vragen om creatieve oplossingen om verantwoord te winkelen in een 1,5 meter economie. Maar ook de communicatie over wanneer welke vestiging open is en welke maatregelen er zijn genomen, zijn belangrijke uitdagingen in deze tijd. Nu het er naar uit ziet dat dit ‘nieuwe normaal’ niet op de korte termijn zal veranderen zullen retailers en omnichannel bedrijven aan de slag moeten met het implementeren van afspraak modules en het zo goed mogelijk communiceren van vestigingsdata zoals openingstijden.

Maxlead Manager

Weet je exact welke leads binnenkomen in je bedrijf en hoe effectief de leadopvolging verloopt? En – nog belangrijker – wat de kwaliteit is van leads die je online genereert? Sta jij voor de uitdaging om in deze nieuwe 1,5 meter economie op afspraak te gaan werken en grip te hebben op het aantal bezoekers in je vestiging? Dan biedt Maxlead Manager hier de oplossing voor.

Max locations

Heb je meerdere fysieke vestigingen en wil je daarvan juist nu in tijden van corona eenvoudig je vestigingsdata zoals openingstijden centraal beheren én synchroniseren naar de belangrijkste externe platformen, zoals Google My Business. Max Locations kan dit voor je doen. Met Max Locations kun je aan de ene kant centraal informatie over openingstijden en adressen bijhouden en aan de andere kant zorgen dat je data wordt doorgestuurd naar externe platformen inclusief je eigen website.

omnichannel magazine

Soms moet je buiten de gebaande paden treden om iets moois te zien en nieuwe ervaringen op te doen. Een blad dat je even uit de dagelijkse business haalt en je inspireert met nieuwe inzichten om morgen mee aan de slag te gaan.