The best way to learn is to see and listen

Webinar Google for Jobs: Ben jij ready?

webinars

Heb jij vacatures op je website? Google for Jobs is sinds 7 februari 2020 in bèta uitgerold in Nederland. Voldoen jouw vacatures aan de richtlijnen voor zichtbaarheid in Google for Jobs? Dit is hét moment om de juiste voorbereidingen te treffen!

Vul hieronder je gegevens in om dit webinar terug te luisteren.

     

Nina van der Hoeven (Sr. SEO & Lead Consultant) en Sue Ellen Balai (Recruitment Marketing Consultant) nemen je mee en helpen jouw organisatie met de voorbereiding op Google for Jobs. Vanuit Google zijn er meerdere technische richtlijnen waar je aan moet voldoen, om kans te maken op zichtbaarheid in Google for Jobs. Voldoe je hier niet aan, dan ben je simpelweg niet zichtbaar. Daarnaast zijn er een aantal belangrijke content aanbevelingen vanuit Google voor maximale zichtbaarheid. Nina en Sue Ellen vertellen je hier alles over.

Tevens leggen zij je uit welke voordelen dit biedt bij de inzet van jouw huidige wervingskanalen. En hoe je met zichtbaarheid in Google for Jobs kans maakt op fors meer verkeer en sollicitaties, gezien de vacature hier leidend is en niet de autoriteit van een website. Met Google for Jobs kun je in Google eindelijk boven grote jobboards worden vertoond.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Hoe je je vacatures technisch en contentmatig gereed maakt voor maximale
    zicht- en vindbaarheid op Google for Jobs.
  • Hoe Google for Jobs je kan helpen aan fors meer verkeer en kwalitatieve sollicitaties.
  • Waarom juist in de tijd van COVID-19 voorbereiding op de toekomst
    essentieel is.
  • Hoe dit vervolgens een win-win situatie kan opleveren bij de inzet van je
    huidige wervingskanalen.

Voor wie is dit webinar interessant?

Voor elke professional die zich bezighoudt met recruitment, SEO en (content)marketing / employer branding en voor wie de technische vereisten voor Google for Jobs nog onbekend zijn.

Vul hieronder je gegevens in om dit webinar terug te luisteren
Zie je geen formulier? Probeer het nog eens zonder adblocker of stuur een mail aan marketing@www2.maxlead.com